"AGENDA VOOR 2005 - 2006" STAAT ER NIEUW  OP

9.10.2005

Marathon Eindhoven :
Vele trainingsuurtjes en -kilometers, zowel op straat als op onze piste, wierpen hun vruchten af.  Kurt Van der Steen liep de marathon van Eindhoven in een knappe 2u52:27.  Hij eindigde hiermee op de 38e plaats, van maar liefst 1089 deelnemers.  Proficiat Kurt !

1.10.2005 Kampersmeeting AAS kadetten en scholieren te Boechout :
Twee deelnames van AVKA tijdens de kampersmeeting in Boechout : Sander Verduyn sprong 1,55 m in het hoogsrpingen en Vincent Cosaert wierp de discus 19,54 m ver. Bekijk de volledige uitslag.
1.10.2005 Finale AAS benjamins, pupillen en miniemen te Brasschaat :
WE HEBBEN GEWONNEN ! Iedereen blij !  We waren met heel veel opgedaagd.  Maar liefst 40 atleten (ook hier hadden we ongetwijfeld een record) en nog wat extra supporters.  Het was heel spannend, want we begonnen de wedstrijd met een lichte achterstand op Kapellen en we voelden de adem van Break in onze nek.  Bijna iedereen bleef tot het allerlaatste verdict, het clubklassement  ... ‘en op de eerste plaats AVKA’.  Maar niemand hoorde het nog ... toen de 2e plaats werd afgeroepen, was het al feest in het AVKA kamp.  Foto’s kan je hier bekijken.en ook een tweede album staat erbij met ruim 250 foto's.  De uitslag staat hier.Hier de einduitslag van het Critetrium 2005

25.9.2005

Parkloop WIBO : De WIBO Parkloop is een jaarlijks evenement van Willebroek-Boom Atletiekclub. WIBO organiseert deze wedstrijd op 25 september 2005 al voor de 14e maal. Alle informatie vind je op de WIBO-website. En hier een paar foto's.

24.9.2005

Belgisch kampioenschap jeugd te Nijvel :
Twee jeugdige AVKA atleten trokken naar Nijvel om mee te strijden voor een Belgische titel.  Onze benjamin, Annelies Van Hoofstat werd 2e in haar reeks 60 m in 9”50 wat haar een plaatsje in de finale opleverde.  In deze finale werd ze 5e in 9”62.  Voor het verspringen kreeg Annelies een gouden medaille mee naar huis.  Met een sprong van 4m01 werd ze Belgische Kampioene.  Prachtig !

Mathias Broothaerts werd in zijn 60m reeks 5e in een prachtige tijd : 8”77.  Mathias verbeterde in het verspringen ook zijn eigen clubrecord met maar liefst 19 cm naar 4m50.  Hij werd hiermee eveneens 5e.

Onze beide atleten hebben het schitterend gedaan ! 
Zie ook in de uitslag

 

16.9.2005

Sportlaureatenviering 2005 : De gemeente Aartselaar zette naar goede gewoonte ook dit jaar een aantal sportievelingen, die op diverse niveaus aan (competitie)sport doen, in de bloemetjes. Volgende atleten ontvingen een trofee voor hun sportvieve prestaties 2005 :  Marc Brion, Geert Groffen, Bob Janssens, Dirk Janssens, Hendrik Croonenborghs, Lize Van Dijck en Karlien Verduyn. En bij de jeugd was dit : Robin Hiele, Sofie Vercammen, Mathias Broothaerts, Annemie Daniels, Thomas Crauwels, Kenneth Van den Berghe.

Kenneth Van den Berghe was ook genomineerd voor de supergenomineerde jeugdtrofee, maar moest het hierin afleggen tegen een knappe zwemster.  DIRK JANSSENS mocht de supergenomineerde trofee voor sportverdienste 2005 wel mee naar huis nemen.  De artiesten van Ell Circo d’Ell Fuego praatten en annimeerden de avond aan elkaar.  Alle aanwezigen kunnen het beamen, het was een boeiend schouwspel

En hier dan de foto's

 
11.9.2005 Belgisch kampioenschap Juniores en beloftes te Vilvoorde :
AVKA behaalde op deze kampioenschappen twee medailles : Karlien Verduyn sprong 5m32 ver, goed voor een bronzen medaille bij de juniores, Lize Van Dyck liep zich in 58”82 naar een 2e plaats en greep zo een zilveren medaille.  Hendrik Croonenborghs werd in zijn 200m-reeks 3e met een tijd van 23”29 en liep wat later mee in de finale.  In deze finale werd hij 5e in een nieuw persoonlijk record van 23”20.  Schitterende prestaties ! Alle details vind je in de uitslag : vrouwen en mannen.
10.9.2005 AAS Criterium Benjamins, Pupillen en Miniemen te Kapellen :
De opkomst van de AVKA-atleten was weer heel groot.  Onze jongens en meisjes wilden nog wat punten sprokkelen voor hun klassement.  Kijk zelf maar in de uitslag. En hier vinden jullie de rangschikking na 6 wedstrijden.
10.9.2005 Belgisch Kampioenschap Masters te Naimette :
Uiteindelijk slechts twee deelnemers : Gerda Andries en Geert Groffen.  Kwetsuren hielden drie andere ingeschreven atleten thuis.  AVKA kwam wel met een medaille thuis ! Gerda behaalde een tweede plaats in de 100m.   Uitslag volgt zodra beschikbaar. Uitslagen staan hier en hier de foto's
3 & 4.9.2005 Belgisch Kampioenschappen kadetten en scholieren te Nijvel :
Enkele kadetten en scholieren van onze club streden mee voor een Belgische titel.  Jasmien Van Dyck, spijtig genoeg licht geblesseerd, behaalde in haar 200m-reeks een 5e plaats in een toch nog knappe 28”54.  Aan de 100 m heeft ze niet deelgenomen omdat haar kwetsuur haar toch te veel parten speelde.  Eva Adriaensen eindigde 5e in haar reeks 80m horden en benaderde met 13”53 haar besttijd.  Wim Marynissen probeerde letterlijk brandhout te maken van de hindernissen op de 110m horden.  Het leverde hem een tijd op om vlug te vergeten (22”12).  Hij zon op wraak in het verspringen en sprong zich in de finale naar een 8e plaats met 6m14.  Kenneth Van den Berghe tenslotte kwam op zaterdag in zijn 100m reeks als eerste over de aankomstlijn in 11”78.  Er waren 7 reeksen en slechts 6 banen.  De beste tijden gaan dan door naar de finale en spijtig genoeg was Kenneth’s tijd net niet snel genoeg om mee te strijden in de finale.  Hij verbeterde hiermee wel het clubrecord.  Revanche  op zondag !  In zijn 200m-reeks liep hij 24”09, werd 1e en plaatste zich hier wel voor de finale.  In de finale behaalde hij een bronzen medaille in 24”12.  Proficiat !  Alle details vind je in de uitslagen : dag 1 en dag 2
3.9.2005

Papierslag Kontich :
De 3e papierslag van dit jaar is achter de rug.  Vele helpende handen klaarden de klus en vulden bijna 11 containers met papier.  De avond werd leuk afgesloten met een barbecue, georganiseerd door de joggers. En hier de langverwachte foto's

30.8.2005 Jogging : Dwars door Aartselaar : 19.00 u : kinderjogging - 2 km    19.20 u : jogging - 2 - 4 - 6 - 8 -10 km                   Meer detail in bijlage  en hier dan de foto's
28.8.2005 Speerwerperscriterium te Boechout :

Het speerwerpersfestival voor de jeugd kende een vervolg op zondag voor onze atleten ‘alle categoriën’.  En ook hier liet AVKA zich opmerken. Na de verwerking van de uitslagen over de 2 dagen kregen we van Sgola Boechout nog het leuke bericht dat de club 2 oefensperen van 600 gr.en 1 wedstrijdspeer van 600 gr. heeft gewonnen.  Dit dankzij vooral de mooie deelname van onze jeugdige atleetjes op zaterdag. Maar ook natuurlijk een "dank u wel" aan onze deelnemers op zondag. Bekijk hier de uitslag en de foto’s van zondag.

27 & 28.8.2005

Belgisch Kampioenschappen meerkampen te Izegem:
Gerda Andries is de enige AVKA-atleet die deelnam aan de BK meerkampen.  Zij behaalde in haar vijfkamp 1724 p en verdiende hiermee een bronzen medaille !  Proficiat Gerda.  Zij werd in bijna alle proeven 3e (100m horden 20.68 ; hoog 1.30m ; ver 4.13m ; 800m 2’55.87), behalve in het kogel, waar ze nipt 4e werd met een worp van 6.85m.      Bekijk ook de uitslag : dag 1 en dag 2 en Gerda op het podium.

27.8.2005

AAS Criterium Benjamins, Pupillen en Miniemen te Boechout :
Het was weer eens een AVKA-dag !  32 atleetjes verdedigden de AVKA-kleuren.  En we vallen in herhaling : ze deden het weer schitterend !  De wedstrijd stond ook in het teken van het speerwerpersfestival.  De 3 eersten van elke leeftijdscategorie kregen een medaille.  Er waren niet veel podia zonder AVKA atleet.  SGOLA beloonde ook alle deelnemende atleten met een werptuig ... heel leuk !  Op clubgebied viel AVKA ook in de prijzen.  Zowel bij de benjamins jongens als bij de meisjes waren wij met vijf deelnemers of meer zodat deze 2 categoriën beloond werden met telkens 2 hockeyballen voor de club.

Bij de pupillen meisjes werden wij 2de in het clubklassement en bij de pupillen jongens waren wij als enige club met vijf: dus 1ste. Er was ook een klassement bij de pupillen meisjes en jongens te samen en hier waren wij ook winnaar. En ....aan deze 3 klassementen was telkens een geldprijs aan verbonden: vermits de jeugd het zo goed deed komt deze prijzenpot ten goede aan de jeugdwerking. Bekijk alvast de foto’s.  De uitslag is hier beschikbaar. En hier de tussenrangschikking na 5 wedstrijden

21.8.2005 Provinciaal kampioenschap aflossingen : AVKA trok met vijf ploegen naar de kampioenschappen. De zomervakantie  is een moeilijke periode om iedereen samen op training te krijgen om voor deze aflossingen te trainen. Maar onze jeugdtrainers hebben dit fantastisch opgelost. Zondagmorgen kwam de jeugd al om 10 uur samen. Zo konden de ploegen hun aflossingen op elkaar afstemmen. De sfeer zat er goed in. Dirk was namelijk jarig, een liedje (er werd nog net niet gedanst) en een cadeautje hoorden daar ook bij. Om 12.00 u kreeg iedereen een hapje te eten en tegen 12.30 u ging het dan richtig Lier. En daar werd gepresteerd ! Alle ploegen hebben het clubrecord verbeterd. De benjamins meisjes en pupillen jongens behaalden een gouden medaille; de benjamins jongens en pupillen meisjes werden 3de. Jasmien, Lize, Eline en Karlien werden 2de in de 4x100 m alle categoriën. Het werd nog een spannende strijd met Break. In de laatste rechte lijn wist Karlien nog dichter bij Break te komen, maar net niet voldoende om eerste te eindigen. Een prachtige prestatie, daar was iedereen het over eens ! Bekijk ook de uitslag en de foto's.
19.8.2005 Start to run                  Run for fun

Wil jij ook werken aan een goede basisconditie ? 
Op 19 augustus 2005 start een nieuwe reeks Jogging voor beginners 5 km : 10 weken – 20 lessen
Waar : Atletiekpiste Sportcentrum Aartselaar
Startdatum : 19 augustus 2005         Wanneer : elke woensdag en vrijdag van 19.15 u tot 20.15    Inschrijving en info : 17 augustus 2005 om 21.00 u in het clublokaal aan de atletiekpiste - Maximaal 30 deelnemers Deelnameprijs : €25 ,00 (verzekering inbegrepen)

  Clubgenoten in de picture :       Het is altijd leuk om clubgenoten tegen te komen in de pers.  Deze keer vonden we zelfs twee atleten van AVKA terug in Atletiekleven nr. 8 van augustus 2005. Op pagina 21, rubriek "Wegwijs", lezen we over de marathons en ultralopen van Marc Papanikitas. Een interview met Lize Van Dyck vinden we op pagina 53 tussen  tussen de “Echo’s uit de regio’s Antwerpen"
15.8.2005 Kampioenschappen van Vlaanderen kadetten - scholieren Merksem : Jasmien Van Dyck vertrok in de 100m-reeks heel snel.  Het meisje in de baan naast haar veroorzaakte een valse start.  Bij de volgende poging speelden de zenuwen meer parten.  Ze startte een fractie trager, wat in een honderd meter bijna niet goed te maken is.  Ze behaalde in haar reeks de 3e plaats in 13”30.  In de namiddag liep ze de 200m in 27”59, eveneens goed voor een 3e plaats in haar reeks.
Eva Adriaensen sprong zich met een mooie sprong van 4m80 naar een 7e plaats.
Mitchel Van Der Steen ging moedig mee in de 1500 m.  Hij werd knap 11e in 4’47”42.
Bekijk de uitslag.
13.8.2005 Dodentocht in Bornem : Alhoewel recreatief, toch misschien het vermelden waardig. Onze Inez Jacquemart was de eerste vrouw die deze 100 km.,dit jaar, tot een goed einde bracht en mocht zelfs even op TV. Marc Brion was ook een van de deelnemers evenals Sofie Haesendoncks (scholiere) die het ook tot een goed einde bracht ... misschien nog anderen ? Misschien iemand een relaas van deze tocht ?
13.8.2005 Jeugdmeerkamp te ABES : Onze jeugd behaalde heel wat medailles tijdens de meerkamp in Edegem.  Maar ook diegenen die geen medaille behaalden, presteerden uitstekend.  Velen verbeterden persoonlijke records.  Ook het clubrecord discuswerpen bij de pupillen jongens ging eraan : Tom verbeterde zijn eigen clubrecord, maar tijdens de wedstrijd gooide Matthias nog wat verder. Matthias verbeterde in de vierkamp met 2076 punten ook zijn eigen clubrecord. Bekijk de uitslag en de foto’s.
21.7.2005 Open meeting te Burcht : Heel wat AVKA-atleten namen deel aan de meeting in Burcht.  Bekijk de uitslag. Hier voor een fotoalbum ervan
16.7.2005 Open meeting te Aartselaar - AAS Meeting voor Kadetten / Scholieren te Aartselaar : uitslagen hier voor loopnummers en hier voor de kampnummers. En hier dan de foto's
14.7.2005 AVKA jeugd in de krant :Onze medaillewinnaars op het PK kregen een mooi artikel, met dito foto’s in de Rupelkoerier van 14/07.  Lees ook de laatste zin.  De jeugdtrainers werden in de bloemetjes gezet en dat mag ook wel eens gezegd worden.
9.7.2005-

10.7.2005

Belgisch kampioenschap alle categoriën te Brussel : Slechts twee atleten trokken naar Brussel om zich te meten met de sterksten van het land.  Zaterdag liep Lize Van Dyck de reeksen 100 m en 200 m in respectievelijk 12.98 (6e plaats) en 26.09 (5e).  Zondag sprong Karlien Verduyn 5.00 m ver en werd daarmee 9e.  Voor de volledigheid geven we de uitslagen van zaterdag en zondag ook nog mee
9.7.2005 KAVVV-wedstrijd te Beveren : Paul Paulissen, één van onze bestuursleden, is voorzitter van het KAVVV – Koninklijke Antwerpse Vereniging van Vriendenclubs –  waar we via AVKA ook kunnen bij aansluiten.  AVKA-atleten gingen eens op bezoek !   Het leuke om mee te doen bij de vriendenclubs is dat zowel de kinderen als de volwassenen kunnen deelnemen.  Een gelegenheid om mama’s, papa’s en trainers ook eens aan het werk te zien, en da’s dan ook gebeurd. Het verhoogt de familiale sfeer. 
Onze benjamins, pupillen en miniemen maakten hier ook kennis met de 400 m, een wedstrijd die in deze categorieën niet gelopen wordt bij de VAL.  Er zijn prachtige prestaties gelopen op deze aartsmoeilijke 400m-wedstrijden.  Maar ook voor de andere nummers mogen de resultaten gezien worden. 
Bekijk de
uitslag (achter de naam van de AVKA-atleten staat NA  - niet aangesloten). En hier voor de foto's
 
2.7.2005 Papierslag in Kontich : klik hier voor belangrijke informatie
26.6.2005 WK 100 km Japan  : Van onze correspondent ter plaatse ontvingen we volgende bericht :                                               Het WK is niet zo goed verlopen voor Marc.  Tot aan 73,5km verliep het prima en schoof hij na een voorzichtige start op naar de 8ste plaats. Een top 5 zat er nog in met een 6u50-55' tijd. Helaas is de hitte (27-28°) Marc fataal geworden. Vanaf 80km is hij beginnen overgeven, werd hij duizelig en kon hij nauwelijks nog lopen. Om, niettegenstaande uitgeput, de aankomst in 8u15'09" te overschrijden. Hij verloor in die laatste 20km bijna anderhalfuur ! Marc zat in de put.  Maar ondertussen schijnt hij al terug te kunnen lachen,en hier dan zijn laatste dagboek editie - En hier een paar foto's
25.6.2005 Provinciale Kampioenschappen Ben-Pup-Min te Lier :
Onze atleten hebben echt naar deze wedstrijd toegeleefd.  Ze trainden de voorbije maand specifiek op de proeven waaraan ze zouden deelnemen tijdens dit Provinciale Kampioenschap.  En ze hebben allemaal  weer eens flink hun best gedaan !  Ze behaalden in totaal 12 medailles, waaronder 2 gouden en er sneuvelden weer veel persoonlijke records.
Al deze prestaties kan je bekijken in de uitslag en hier dan ook wat foto's
20.6.2005 WK 100 km Japan  : Marc Papanikitas is voor een tijdje "PROF" om zijn deelname Japan  voor te bereiden Lees hier zijn dagboek  En willen jullie een lijst van zijn tegenstrevers klik dan hier
18.6.2005 Jeugdmeeting AVKA-WIBO te Aartselaar : ’t Was warm, maar dat weerhield de atleten niet om fantastische prestaties uit de benen en armen te toveren, zoals je in de uitslagen kan lezen : Loopnummers / Kampnummers                                    en HIER zijn dan de foto's 
11.6.2005 & 12.6.2005

Flanders Cup Meerkamp + PK Antwerpen :
Onze meerkampers kwamen het voorbije weekend ook in actie.  Annelies Van Hoofstat, Jef De Smet en Gerda Andries behaalden een podiumplaats.   Elies Marynissen, Mathias Broothaerts, Tom Neegers, Sebastiaan Cosaert, Indi Mariën en Annemie Daniels behaalden mooie individuele prestaties in een goed bezet deelnemersveld.  Hierbij kan je de AVKA-prestaties bekijken, evenals de volledige uitslag. En hier wat foto's.

11.6.2005

Kampioenschap van Vlaanderen en Provinciaal Kampioenschap Masters :
Slechts één deelnemer van AVKA : Bob Janssens.  Hij werd Provinciaal Kampioen in het ver- (4.59 m) en hinkstapspringen (10.06 m) !  Bij het hinkstapspringen was dit ook goed voor een 2e plaats in het Vlaams Kampioenschap.  Uitslag loopnummers en kampnummers.

5.6.2005

Beker van Vlaanderen Masters dames te Booischot : Helemaal niet verwacht en na een haasje-over wedstrijd met Pajottenland werden de dames tweede en promoveren zo naar 2e afdeling.Dit hadden we echt niet verwacht.  We gingen eigenlijk naar de Beker van Vlaanderen met de idee : “We doen mee en we doen allemaal ons best”.  Stijgen ?  Daar hadden we gewoon niet aan gedacht.  Druk op dat gebied was er dus zeker niet. 
Lees hier het verslag en
de volledige uitslag. Fotootjes van de wedstrijd hebben we niet ... maar tijdens de training van dinsdag hebben we alvast een beetje gevierd ... bekijk ook de andere foto's

 

5.6.2005

Beker van Vlaanderen Masters Mannen te Sint-Truiden : Ondanks heel wat blessureleed de masters mannen zich mooi kunnen handhaven in 4e afdeling. Ze werden 7e op 11 clubs, eigenlijk 12, want één club gaf forfait.  Wie geïnteresseerd is in de uitslagen kan de individuele AVKA prestaties en de volledige uitslag nog eens bestuderen.

Bekijk de actiefoto's !

4.6.2005

AAS Criterium Benjamins, Pupillen en Miniemen te Ekeren :
Het slechte weer hield de atleten niet thuis.  De wedstrijd duurde lang en we moesten heel de tijd de wind en regenvlagen trotseren.  Onze atleetjes hebben in ieder geval weer erg hun best gedaan.  Deze prestaties kunnen jullie bekijken in de uitslag.  En hier is dan het AAS-tussenklassement na 4 wedstrijden.  Voor foto’s was het ook geen weer, toch zijn hier enkele
sfeermakertjes.

3.6.2005 Start-to-Run : een paar foto's van deze looptest hier.
29.5.2005

AAS Meeting ‘s Gravenwezel (Lier) :
Ongeveer 35 benjamins, pupillen en miniemen verdedigden zondag de AVKA kleuren.  Een dikke proficiat aan al deze atleten !  Er zijn heel wat goede prestaties geleverd.    De jeugdtrainers waren  trouwens ook in hun nopjes over zoveel goede resultaten.  Samen met hun atleten zouden ze zo graag het AAS-clubklassement winnen.  Bekijk de individuele prestaties in de uitslag.  Het klassement komt zodra het beschikbaar is.En hier wat beeldmateriaal te bekijken.

21.5.2005

Kampioenschap van Vlaanderen alle categoriën :
Twee deelnemers vertegenwoordigden AVKA : Lize Van Dyck liep de 400 m reeks in 59”96 en Karlien sprong 5.41 m ver.  Kijk voor alle resultaten in de volledige uitslag.

 

Vrijdag 18 november 2005 : JAARFEEST en huldiging clubkampioenen.                                                               Mis het niet en noteer deze datum alvast in uw agenda ! Ook dit jaar in " 't Berkenhof" te Waarloos

15.5.2005 Marc Papanikitas en gerechtigheid :
De zaak ivm. met het voorval vorige zomer is uitgesproken.
In bijlage heb ik er een tekstje over gemaakt, gewoon ter info
15.5.2005 Beker van Vlaanderen alle categoriën Heren te Aartselaar :

De voormiddag voorspelde geen goed weer, maar in de namiddag was het genieten van een heerlijk zonnetje.  Onze atleten hadden dus alle reden om zich van hun beste kant te laten zien.  En dat deden ze dan ook.  Ondanks het feit dat de ene na de andere atleet afhaakte door kwetsuren, werd AVKA op eigen terrein toch mooi 6e op 12 clubs.  Een dikke proficiat aan alle atleten !
We mogen zeker en vast ook niet vergeten om alle medewerkers te bedanken !  De wedstrijd is vlekkeloos verlopen.  Uiteraard ben je geïnteresseerd in de uitslag  (nieuwe versie) , het klassement en wil je de sfeer opsnuiven via de foto's

       

14.5.2005 Beker van Vlaanderen kadetten en scholieren :
De kadetten en scholieren trokken naar zee (Oostende) om onze clubkleuren te gaan verdedigen. Alle atleten zetten hun beste beentjes voor en behaalden een mooi resultaat.  De scholieren werden 6e op 22 clubs.  De kadetten hadden het wat moeilijker.  Met 3 kadetten werden ze 20e.  Hier vind je de
volledige uitslag en de prestaties van onze AVKA-meisjes
hier.
08.05.2005

 

Beker van Vlaanderen alle categoriën dames te Alken
Waar gaan de dames voor : in 2e landelijke b blijven, of degraderen naar de laagste afdeling ?  Lees het verslag
Bekijk de volledige uitslag voor alle prestaties.
7.5.2005 AAS Criterium Benjamins, Pupillen en Miniemen te Essen : alvast enkele foto's van onze dappere jeugd die het koude weer trotseerden (alhoewel de mama's en de papa's er meer last van hadden). Hier vind je de volledige uitslag en het klassement  (vernieuwde versie)  .
7.5.2005 Beker van Vlaanderen voor Kadetten en Scholieren Jongens : hierbij de resultaten van onze atleten en de volledige uitslag. En hier een paar foto's.
  Het trainingsweekend is ondertussen al een tijdje voorbij. Om toch nog eens na te genieten kan je naar de nieuwe reeks foto's kijken
30.4 - 1.5.2005 Provinciale kampioenschappen : het voorbije weekend werden deze in Brasschaat en Merksem gehouden en konden onze Atleten op deze twee dagen 5 gouden, 6 zilveren en 1 bronzen medailles behalen.Een dikke proficiat voor : Thomas Crauwels,  Kenneth Van den Berghe, Jasmien Van Dijck, Sander Verduyn, Wim Marynissen, Karlien Verduyn, Lize Van Dijck en Dirk Janssens. En een paar clubrecords moesten er weer aan geloven

In bijlage de resultaten van alle AVKA atleten.  Tevens de volledige uitslag van Brasschaat (30/04) en Merksem (01/05). Hier een paar foto's.

23 - 24/4/2005 Beker van Vlaanderen Jeugd : De resultaten van onze jongens en meisjes. Aan alle deelnemers : bedankt voor jullie inzet ! Klik hier voor de actiefoto's.  van de jongens en hier voor deze van de meisjes.  Hier vind je ook nog de volledige uitslag : Burcht en Lier
17.4.2005
Trainingsweekend Ben-Pup-Min : bekijkijk de foto's maar eens of  hier voor een verslag
9.4.2005 AAS-criterium : wedstrijd te Aartselaar   uitslagen, klassementen en foto's
6.3.2005 BK Indoor : brons voor Kenneth Van den Berghe Op de Belgische Kamioenschappen Indoor te Gent op 6 maart 2005 haalde Kenneth Van den Berghe de finale op de 60 meter.  Met zijn tijd van 7.59 seconden werd hij mooi derde en vestigde meteen een nieuw clubrecord.Op dezelfde kampioenschappen behaalde hij eveneens een vierde plaats op de 200 meter in een tijd van 24.79 seconden, daar wij hij in de reeksen een tijd van 24.64 gelopen had. In de verschillende wedstrijden verbeterde hij met klank zijn vorige besttijden.Prachtig na een dag vol spanning : PROFICIAT KENNETH !
6.2.2005 Provinciaal Kampioenschappen CROSS : hier voor wat foto's