Laatst bijgewerkt op

20.02.2023

 

Aangepaste rubrieken
15.09    Foto album
06.09    Aansluiten
06.09    Trainingen
30.12    AVKA Agenda

31.10    Clubrecords

28.09    Uitslagen
11.12    Trainers

06.12    HR

02.12    Bestuur

28.06    Publicaties

16.03    2e hands

18/04/2022
AAS-Meeting
te Aartselaar

Uitslag
 


08/05/2022
Beker van Vlaanderen
Ere-VAL te Aartselaar

Uitslag
 

 


 

ATLETIEKKAMP
21-25 AUGUSTUS 2023


 

 

 

Preventief sportgeneeskundig onderzoek
via de club : info bij Nancy Van Perre
zie bijlage

 


Vertrouwenspersonen AVKA
zie bijlage

 

GDPR
Privacy verklaring

zie bijlage

 

 

Opleiding AED SP1 CU MEDICAL NL
VIDEO

       

 

RECENTSTE VERSLAGEN

 

01.11.2021
 

CORONA UPDATE: UITBREIDING MONDMASKERPLICHT EN COVID SAFE TICKET

Het Overlegcomité heeft deze week opnieuw maatregelen genomen om de toegenomen circulatie van het COVID-19 virus af te remmen. Een uitbreiding van de mondmaskerplicht en het Covid Safe Ticket moeten de verdere verspreiding tegengaan. De maatregelen gaan in op vrijdag 29 oktober en we overlopen hieronder de maatregelen die een impact hebben op de sportsector.

 

Uitbreiding mondmaskerplicht De huidige mondmaskerplicht, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer en bij de medische en niet[1]medische contactberoepen, wordt uitgebreid met een algemene verplichting om mondmasker te dragen in binnenruimtes van onder meer winkels, zorginstellingen en publiek toegankelijke ruimtes van bedrijven en, overheidsgebouwen. Maar ook in inrichtingen voor sportieve en recreatieve activiteiten, waaronder indoor fitnesscentra en sportcentra.

 

De mondmaskerplicht is daardoor opnieuw van toepassing voor iedereen in kleedkamers (behalve in de douche) en voor trainers en begeleiders (niet voor sporters) tijdens indoortrainingen. De mondmaskerplicht vervalt wel op plaatsen waar het Covid Safe Ticket wordt gebruikt.

 

Covid Safe Ticket voor alle wedstrijden Voor publieke evenementen stelt de federale regering het gebruik in van het Covid Safe Ticket voor evenementen vanaf 200 personen binnen en 400 personen buiten. De Vlaamse Overheid engageert zich om vanaf 1 november de toepassing van het Covid Safe Ticket te verplichten in alle horeca en fitnesscentra in ons land. Voor het personeel zal de mondmaskerplicht al gelden vanaf 29 oktober.

 

De Vlaamse Atletiekliga stelt het gebruik van het Covid Safe Ticket in als algemene regel voor alle organisaties van de Vlaamse atletiekclubs, zowel voor indoormeetings als veldlopen, vanaf 1 november. Om toegang te krijgen tot een wedstrijd zal je een Covid Safe Ticket moeten voorleggen. Door het instellen van deze algemene regel mogen indoor meer dan 200 personen aanwezig zijn en outdoor meer dan 400 personen, bovendien vervalt de mondmaskerplicht bij gebruik van het Covid Safe Ticket.

 

Meer info over het Covid Safe Ticket, zoals hoe je eraan geraakt, wat met minderjarigen en wat als je geen smartphone hebt, vind je op Corona & atletiek, info-coronavirus.be of op VRT NWS.


 

18.09.2021 Provinciaal Kampioenschap pupillen-miniemen te Brasschaat

Onder een gunstig gesternte en onder het goedkeurend oog van de weergoden trokken 26 AVKA-wolfjes naar het Louis De Winterstadion te Brasschaat om hun Provinciaal Kampioenschap aan te vatten. In de loopnummers mochten eerst de ‘hurdlers’ aan de slag. Onze pupillen jongens moesten op hetzelfde moment hun vertesprongen afwerken en dat zorgde toch voor enige stress tijdens hun wedstrijd. Niettemin waren er mooie resultaten voor Stan Plessers (6e, 12.03; 8e, 3m72), Andreas Thonon (7e, 12.06 PR; 10e, 3m48) en Lars Beckx (8e, 12.50 PR; 11e, 3m41).

Tegelijkertijd werden nog andere kampnummers afgewerkt. Zo onder meer het hockeybalwerpen bij de pupillen meisjes met mooie worpen van Fenne De Moor (7e, 22m80) en Asa Van den Bossche (10e, 16m79) en het kogelstoten bij de miniemen dames. Hier kleurden Emma Cools en Fleur Vingerhoets de werpcirkel in blauw, geel en rood. Na enkele machtige worpen haalden onze ladies respectievelijk 11m77 (2e plaats) en 8m64 (8e plaats). Onze eerste medaille van de dag was hiermee al veilig gesteld. Proficiat Emma!

Terug naar het hordelopen met onze miniemen mannen. Slechts één vertegenwoordiger van onze club aan de start van de 80mH, Simon Thonon. Met een SB van 13.08s liep hij naar een verdiende 2e plaats en wederom een zilveren medaille. Proficiat Simon!

Na het hordelopen kwamen de langere spurtnummers aan de beurt met de 300m en de 150m. Op de 300m, het verzuringsnummer bij uitstek, kwam Jana De Bruyn aan de start bij de miniemen meisjes. Met melkzuur tot achter haar oren passeerde Jana volledig uitgeput de meet in een tijd van 48.22s (SB en 5e plaats). Op de 150m kwamen iets meer atleten in actie. Bij de miniemen meisjes kwamen Emma Cools (21.78s, 6e plaats) en Annelien Wuyts (22.55s, SB, 10e plaats) aan de start. Bij de miniemen jongens testten Arne Van Bael (20.26s, 3e plaats) en Senne Loos (20.68s, 5e plaats) hun snelheid in de bocht. Met slechts 1/100e verschil met de nummer twee, mocht Arne het laagste schavotje van het podium inpalmen. Proficiat Arne!

Ondertussen stond onze AVKA-leeuw Stef Lingier in de kooi van het discuswerpen. Met een flukse worp van 18m02 zwierde hij zich een weg naar de 7e plek. Enkele meters onder zijn SB, anders had er misschien meer ingezeten. Zelfde verhaal bij Ymke Sanders. Misschien iets te veel geforceerd bij de afworp, maar toch een zeer mooie worp afgeleverd op wilskracht met een lengte van 18.82m (6e plaats). Nog een eervolle vermelding voor Jana De Bruyn, die zich moest afmelden voor het discuswerpen omwille van onvoldoende recuperatie na haar 300m.

In de andere werpcirkel was het terug de beurt aan Arne Van Bael, die zich van een tweede medaille verzekerde met een worp van 9m80 en een mooie tweede plaats. Proficiat Arne, wederom!

Kleine tip aan de organiserende club: zet in het vervolg een HAWKEYE (patentnummer US34859CH36336) op de afstootbalk van het verspringen bij de pupillen meisjes. Want, oh drama, tot twee keer toe stoot Silke Loos net wel (of niet) af op de rode plasticine. Tip aan Silke: volgende keer je pasjes zetten en daar 1 kleine minipink bijtellen 😉. Toch hebben onze pupillen meisjes mooi gesprongen. Silke Loos strandde na 3m12 in het zand (15e plaats) en Fenne De Moor na 3m06 (17e plaats).

Bij de pupillen jongens mocht Jack Vosters zijn snelle arm gaan uittesten bij het hockeybalwerpen. Na een spannende wedstrijd mocht het bevoegde jurylid de bal gaan halen op een afstand van 37.69m en een mooie 5e plaats was hiermee Jack zijn deel.

De snelheid in rechte lijn stond na de middag op het programma. De kwalificaties op de 60m werden gelopen door Lilo Van Rompaey (9.10s, 5e plaats), Louise Schrijvers (9.65s, 13e plaats) en Asa van den Bossche (10.04s, 18e plaats) bij de pupillen meisjes. Lilo verzekerde zich met deze knalprestatie van een plaatsje in de grote spurtfinale (9.27s, 6e snelste van Antwerpen). Bij de pupillen jongens kwamen de broers Kobe en Alex Van der Spiegel aan de start, net als Lars De Beuckelaer en Lennert Peeters. Kobe profileerde zich als de snelste van de AVKA-atleten met een tijd van 9.27s (11e plaats). Lars nestelde zich op de 15e plek met een tijd van 9.45s. Alex finishte op de 18e plaats (9.53s), en Lennert heeft blijkbaar de wedstrijdmicrobe te pakken en eindigde in 10.17s op de 28e plaats.

Op de 80m slechts één spurtbommetje: Juno Van Rompaey. Na een spannende race met fotofinish snelde zij naar een tijd van 12.17s en een 18e plaats.

Ondertussen werd er in het veld verder gekampt. Bij het hoogspringen voor miniemen meisjes tartte Fleur Vingerhoets de zwaartekracht met een sprong van 1.25m en een 8e plek.

Bij het kogelstoten voor pupillen meisjes mochten we weer een medaille bijtellen. Met dank aan Hannah Cools! Zij stootte haar kogel 8.67m ver (2e plaats). Toch was er enige teleurstelling te merken, want Hannah wist dat er meer inzat, indien ze in de buurt was geland van haar record. Toch een dikke proficiat, Hannah!

Wie eveneens een robbertje wou uitvechten met de zwaartekracht was Jack Vosters. Bij de pupillen jongens tartte hij de wetten van de fysica en kwam uit op een hoogte van 1.33m en een mooie 2e plaats. Proficiat Jack! Blijkbaar zitten er wel wat springveren in de AVKA-beentjes van de familie Van der Spiegel want Kobe en Alex sprongen respectievelijk 1.25m en 1.20m.

Het zonnetje was al een ganse dag een stille toeschouwer. Hopelijk haalden onze mannelijke verspringers bij de miniemen nog wat energie uit de zonnestralen om hun PB’s wat bij te schaven. En dat hebben ze gedaan met verve. Senne Loos landde uiteindelijk, na een hele wedstrijd op medaillekoers gelegen te hebben, op een 4e plaats met een PB van 4.66m. Bij Youssef Amghar klopte vandaag ook alles: hij mag een nieuw PB noteren van 4.22m. Simon Thonon bleef vandaag onder de verwachtingen en was duidelijk teleurgesteld met zijn 4.18m.

Bij het hoogspringen pupillen meisjes werd vandaag dé prestatie van de dag geleverd door Hannah Cools. Na vorige week het jaaaaaaarenoude clubrecord verbroken te hebben, lagen de verwachtingen vrij hoog. Zij voldeed echter aan alle verwachtingen en haalde GOUD met een fabultastische sprong van 1.37m. PROFICIAT Hannah! Louise Schrijvers evenaarde haar SB met een sprong van 1.10m en een mooie 7e plaats.

Ymke Sanders wilde zich vandaag in de spotlights werpen met de speer. En dat is haar duidelijk gelukt. Een mooie derde plaats en een bronzen medaille rijker na een worp van 20.81m. Proficiat Ymke!

Annelien Wuyts wilde vandaag de 4m drempel evenaren in het verspringen. Ze kwam echter uit op een sprong van 3.63m. Houd je doel voor ogen, Annelien, en je komt er wel!

Als allerlaatste mochten onze kilometervreters aan het werk op de 1000m. Als eerste mocht Lilo Van Rompaey haar uithouding testen. Dat heeft ze heel goed gedaan overigens met een mooie 5e plaats en een snelle tijd van 3.37:18min. ‘Dat moet ik ook kunnen’, zal Lars De Beuckelaer gedacht hebben. En na 1000m afzien mocht hij een tijd van 3.42:52min achter zijn naam zetten bij de pupillen jongens.

Bij de miniemen meisjes ging Juno Van Rompaey de uitdaging aan met de chrono. Na 3.39:24min kwam ze aan op een 8e plaats. Bij de miniemen jongens gingen alle AVKA handen nog op elkaar voor Youssef Amghar (3.41:25min), Tyron Spaepen (3.32:25min) en Stef Lingier (3.06:22min). Na een supersonische eerste 200m door Tyron, nam Stef perfect over om quasi de volledige 1000m aan kop te lopen. Slechts in de laatste 200m moest hij de duimen leggen voor 2 andere lopers. Hiermee konden we een mooie atletiekdag besluiten met een bronzen medaille. Proficiat Stef!

Hiermee kwam onze totale medailleoogst uit op 1 gouden medaille, 5 zilveren medailles en 3 bronzen medailles.

 

Bedankt aan alle coaches, atleten en ouders/supporters voor een mooie dag!

 

 

Jeroen


Uitslag
 

18.01.2021
 

Beste ouders, atleten, trainers, joggers, atletiekvrienden,

 

Jullie zullen wellicht ook al via de media vernomen hebben dat er in de basisschool OLFA Elsdonk Edegem en in het Sint-Jozefinstituut in Kontich coronabesmettingen met het Brits variant zijn vastgesteld. Iedereen van deze scholen: leerlingen, leraars enz. zijn in quarantaine geplaatst.

Sommige Avka atleten gaan naar school in Sint-Jozef. Of er leerlingen naar de basisschool in Edegem gaan, daar ben ik niet van op de hoogte.

Mogen we daarom verzoeken dat de atleten die daar school lopen of die een broer, zus ….hebben die daar school loopt de periode dat er gevraagd is om in quarantaine te gaan deze ook te respecteren,  thuis te blijven en dus ook niet deelnemen aan de trainingen op de piste!

Mogen we vragen aan de atleten en of hun ouders in geval van quarantaine hun/haar trainer te verwittigen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

 

Hou het veilig en gezond.

 

Mspgr.

 

Ludo Brion

Vzw Avka       


 

23.11.2020
 

Beste atleten, ouders, trainers, atletiekvrienden,

 

Ter info; volgende wedstrijden in 2021 werden afgelast:

Het PK indoor vanaf cadet op zaterdag 2 januari in Gent en het PK veldlopen op zondag 10 januari in Hulshout.

Wellicht zullen er nog wedstrijden volgen die niet mogen/kunnen doorgaan…

 

Hou het veilig en gezond.

Mspgr.

 

Ludo Brion


 

15.11.2020
 

Beste atleten, ouders, trainers, juryleden, joggers, atletiekvrienden,

 

Met dit bericht wil ik jullie informeren dat ook onze clubtrainingen voor al onze atleten vanaf cadet en joggers alvast tot en met zondag 13/12 zijn geschorst. De Val had dit reeds algemeen op haar website vermeld, alsook hun beslissing om alle wedstrijden (indoor/veldlopen…) tot 1 januari 2021 af te lassen.

 

Onze jeugdatleten krijgen de mogelijkheid om vanaf woensdag 18/11 terug te komen trainen. Dit is toegestaan door de overheid conform de regels. De ouders van de jeugdatleten krijgen/kregen hierover nog een mail.

 

We volgen uiteraard de verdere beslissingen/maatregelen/evaluaties van de federale/Vlaamse/Provinciale en gemeentelijke overheden als VAL/KBAB op.

Voor meer info kan je uiteraard de website van www.atletiek.vlaanderen , Sport Vlaanderen, gemeente Aartselaar raadplegen.

Hou het veilig en gezond.

 

Mspgr.

 

Ludo Brion


 

28.10.2020
 

Beste atleten, ouders, trainers, juryleden, joggers, atletiekvrienden,

 

Ik had dit bericht liever niet geschreven maar het “corona ”beest beslist er anders over.

Naar aanleiding van de strengere maatregelen die nu al om middernacht ingaan ipv. vrijdagavond schorsen wij onze trainingen:

zowel op de piste, in power kot, in sporthal als in het jeugdlokaal.  

1) de jeugd (t/m 12 jaar) heeft vrijdag hun laatste “Halloween” training van 18.00 u tot +/- 19.15 u.  Daarna is er een trainingsstop alvast tot en met zondag 15 november. Bijkomende reden is dat

verschillende jeugdtrainers de komende weken niet beschikbaar zijn. Vanaf 15 november bekijken we of de jeugdtrainingen terug opgestart kunnen worden conform de regels.

2) de atleten vanaf cadet/joggers enz.: deze hebben vanavond hun laatste training en hun trainingen zijn ook al tot en met 15 november afgelast. Mogelijk komt hier een verlenging…  in de media staat nu “tot nader bericht” …  

 

We volgen uiteraard de verdere beslissingen/maatregelen/evaluaties van de federale/Vlaamse/Provinciale en gemeentelijke overheden en informeren jullie van zodra méér mogelijk is.

Voor meer info kan je uiteraard de website van www.atletiek.vlaanderen , Sport Vlaanderen, gemeente Aartselaar raadplegen.

Ondertussen zijn er al verschillende veldlopen afgelast alsook indoorwedstrijden. Hiervoor kan je ook best de website van atletiek Vlaanderen raadplegen.   

Voor diegene die het kunnen: probeer toch nog wat in beweging te blijven in de gezinsbubbel of met max 4 personen…

Hopelijk kunnen we op jullie begrip rekenen.

Hou het veilig en gezond.

 

Mspgr.

 

Ludo Brion


 

04.10.2020 Clubkampioenschap

 

Clubkampioenschap jeugd 4 oktober 2020

Vermits onze jeugd deze zomer weining wedstrijden heeft kunnen doen, hebben de jeugdtrainers beslist om op zondag 4 oktober een clubkampioenschap te organiseren.Op het programma stond voor de benjamins 60m - ver - hockeybal - 600m, voor onze pupillen 60m - ver - kogel - 1000m  en voor onze miniemen 80m -  ver - kogel - 1000m.

De weergoden waren ons goedgezind, geen regen en de zon kwam er zelfs af en toe door.

46 atleten hebben gestreden om de 6 kampioenstitels.

De winnaars zijn geworden:

Ben meisjes: Lilo Van rompaey

Ben jongens:Andreas Thonon

Pup meisjes:Juno Van Rompaey

Pup jongens:Milan Janssens

Min meisjes:Rowen Lemmens

Min jongens: Lenn Cools

Iedereen heeft van deze namiddag genoten en dit is zeker voor herhaling!


Foto's
 

29.05.2020
 

Beste atleten, ouders, trainers, joggers…..

 

Ondertussen is het een 2 tal weken geleden dat ik persoonlijk nog iets op de website gezet heb.

De voorbije week hebben de miniemen voor de 1ste keer terug op de piste getraind. 1 groep op woensdag en 1 groep op vrijdag.. de pupillen is de volgende jeugdcategorie die er bij komt. Zij worden verder geïnformeerd door de jeugdtrainers. Bij de atleten vanaf cadet zijn de groepen ondertussen uitgebreid, maar nog niet iedereen is al terug gestart. We proberen daar aan te werken, maar door de opgelegde maatregelen blijven we beperkt in onze normale werking. Denk maar aan al de hygiënische verplichtingen/ toezichter(s) aanwezig op de trainingen/social distancing met de grotere groepen is een uitdaging/ iedere week update naar sportfunctionaris gemeente…  

De joggroep en andere afstandsatleten werken voorlopig hun trainingen buiten de piste af.  

 

Geniet allen van het verlengd weekend.

 

Hou het veilig en gezond.

 

Mspgr.

 

Ludo
 

13.05.2020
 

Beste atleten, ouders, trainers, joggers…..

 

Velen van jullie zullen al gehoord hebben dat er terug in een groep van 20 personen (trainer of begeleider inbegrepen) mag gesport/getraind worden.  In theorie is dit leuk om te horen, maar in de praktijk is dit iets anders. We zijn net heropgestart met de trainingen vanaf cadet volgens de exit fase 1. Dit zullen we de volgende week/weken…) zeker zo houden. Van zodra we duidelijke info gekregen hebben van de VAL en gemeente wat hun voorwaarden/regels enz. zijn,  zullen we zeker overleggen met trainers/bestuur/coördinator wat mogelijk is met onze trainingen op de piste. Ook de maatregelen van de Nationale veiligheidsraad blijven van kracht: oa. Social distance, kleedkamers gesloten, cafetaria gesloten, ontsmetten enz…..    

 

Bij deze: het heeft dus geen enkele zin om zonder enige berichtgeving van de club uit (via secretaris/trainer/website..) vanaf maandag 18/5 naar de piste in de Kleistraat te komen.

Enkel de atleten die de voorbije dagen reeds zijn verwittigd, worden op de training verwacht!

Bedankt om dit na te leven.

 

Hou het veilig en gezond.

 

Mspgr.

 

Ludo
 

06.05.2020
 

Hallo iedereen,

 

Gisteren bereikte ons het bericht dat oa. de jaarmarkt is afgelast door de gemeente. Daardoor gaat ook onze jaarmarktjogging van eind augustus niet door.

En vandaag heeft de Vlaamse Atletiek Liga beslist om alle wedstrijden tot 31/7 af te lassen.

Dus onze open meeting van zondag 26/7 gaat eveneens niet door.

Wat dus wil zeggen dat we dit jaar geen enkele meeting en of loopwedstrijd hebben in Aartselaar.

Jammer maar helaas.

 

Mspgr.

 

Ludo
 

01.05.2020
 

Beste atleten, trainers, joggers, ouders,

 

Heropstart trainingen atletiek.
 

Hallo, jullie zullen ook gehoord en of gelezen hebben dat vanaf 4 mei (fase 1) er terug aan atletiek mag gedaan worden.

De gemeente Aartselaar stelt haar sportcentrum terug ter beschikking maar enkel voor de plaatselijke tennisvereniging en de atletiekvereniging. Aan dit openstellen zijn heel wat voorwaarden/regels aan verbonden. De Vlaamse Atletiekliga heeft deze middag aan de clubs bijkomende info gegeven over het heropstarten van de trainingen. Ook na te lezen op hun website.

Door de beperkte toegang van het aantal atleten in kleine groepen zijn er tot nader order geen groepstrainingen mogelijk voor kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen.

Hierdoor is de piste ook nog niet toegankelijk voor de joggers en de “Start to Run” deelnemers. Zij kunnen ook vanaf 4/5 ipv. met 2, nu met 3 “dezelfde” personen afspreken om ergens een rondje te joggen….

Onze atleten vanaf cadet zullen eerstdaags verder bericht krijgen over het heropstarten van de trainingen.

 

Hou het veilig en gezond.

 

Mspgr.

 

Ludo
 

22.04.2020
 

Beste Avka atleten, trainers, ouders,

Hallo iedereen,

Wegens de verlenging van de maatregelen tegen de coronacrisis blijft ook het sportcentrum in Aartselaar t/m 3 mei volledig gesloten.

Ik hoop dat ik het verkeerd voor heb, maar ik vrees dat deze maartregel na 3 mei nog van kracht zal zijn. Probeer op één of andere manier toch nog wat actief te blijven met bv. een wandeling, een fietstochtje, een looptraining met 2.., den toer van den boer of……. maar hou het in iedere geval gezond en veilig!

 

Mspgr.

 

Ludo
 

04.04.2020
 

Maatregelen Corona bestrijding

 

“Voor die er nog moesten aan twijfelen of nog niet op de hoogte waren: bij deze laat ik weten dat door de verlenging van de maatregelen tegen Covid-19 er ook t/m 19 april op het Sportcentrum nog steeds geen activiteiten mogen doorgaan! Probeer er het beste van te maken en hou het gezond.”

Info ivm. het corona virus is ook te vinden op de website van de gemeente Aartselaar.

 

Mspgr.

 

Ludo Brion


 

24.03.2020
 

Beste atleten, trainers, ouders:

 

De KBAB heeft beslist om alle atletiekwedstrijden tot en met 10 mei NIET te laten doorgaan: corona-update-alle-competitie-afgelast-tem-10-mei

 

Dit wil dus zeggen dat alle Bekers van Vlaanderen voor de pupillen, miniemen, kadetten, scholieren en alle categorieën zijn afgelast. Dus ook onze 2de meeting in Aartselaar op 10 mei valt weg.

Ook de provinciale kampioenschappen vanaf kadetten gaan niet door..

 

Het is voor niemand leuk, maar de gezondheid van iedereen staat nu centraal!

 

Mspgr.

 

Ludo
 

17.03.2020
 

Zoals te verwachten was moeten we onze AAS meeting van 4/4 na de persconferentie van de federale regering van daarnet (17/3) aflassen.

Gezien de onzekerheid hoelang deze “Corona” situatie nog gaat duren, vrees ik dat voor vele atleten het een verloren piste seizoen zal zijn.. niet in groep op de piste kunnen trainen, wedstrijden die nog zullen afgelast worden… ook andere sporten leiden eronder. En dan zwijgen we nog over ons dagdagelijks leven..   

Maar de gezondheid van ieder van ons staat nu centraal.

Ludo Brion

26.01.2020 Veldloop in Bornem

De laatste veldloop van de winterkalender van de jeugd is weeral gelopen. Het parcours werd t.o.v. de voorbije jaren wat aangepast. De steile hellingen achteraan werden geschrapt en dit was voor veel atleten een kleine opluchting. Toch blijft het parcours niet te onderschatten!

Zoals elk jaar staan er in de jeugdreeksen heel wat atleten aan de start.

Onze benjamins kregen 980m voorgeschoteld. Tussen de 37 eerstejaars meisjes stond Febe moedig haar vrouwtje. Bij de tweedejaars kon Fenne knap eindigen bij de eerste helft van de 49 lopertjes. 56 benjamin jongens, waarvan 5 van AVKA aan de start bij de tweedejaars! Andreas had geen last van het gedrum en kon zich vanaf het startschot goed doorzetten. Deze goede start zette hij om in een knappe 3de plaats! Proficiat met je bronzen medaille! Kyan, Seth, Lasse en Danil zagen we eindigen in de 2de helft.

Opnieuw een mooie AVKA delegatie bij de pupillen. 4 AVKA meisjes tussen de 51 lopers. We zagen Fien, Asa en Femke het beste van zichzelf geven. Silke liet zien dat ze nog steeds in topvorm verkeert. Het was niet gemakkelijk om los te komen uit een groepje, maar eens vertrokken pikte ze de concurrenten één voor één op en mocht ze na afloop de bronzen medaille in ontvangst nemen. Bij de tweedejaars liep Fleur een knappe wedstrijd en finishte als 15de van de 40. Janne eindigde net buiten de top 20. Heel mooi gelopen meisjes!
Ook een grote groep aan de startlijn bij de jongens pupillen. De eerstejaars vertrokken met 54 en er werd snel gelopen! Jack had lange tijd een podiumplaats in het vizier, maar deze keer was het nét niet. Hij werd nipt 4de. Ibe en Stan (16de en 18de) kwamen op 1sec van elkaar over de meet, wat later gevolgd door Kobe. We konden 4 AVKA singletjes spotten in de volgende reeks jongens. Zodra het startschot weerklonk, gingen Milan en Youssef er snel vandoor en na een knappe wedstrijd konden ze zich beiden belonen met een top 10 plaats (8ste en 9de). Ook Tyron en Milan deden het uitstekend tussen de 45 lopers.

Het gewijzigde parcours had voor de miniemen een grotere impact. De boomstammen lagen niet meer “in de weg” en dat was voor enkele miniemen een kleine teleurstelling; een extra hindernis zagen ze wel zitten. In de plaats hiervan kregen ze een langere afstand te verwerken. 1910m voor de meisjes en 2060m voor de jongens! Onze 4 eerstejaars, Nina, Ymke, Annelien en Elisah hebben onze kleuren goed verdedigd! Nina kon een mooie 9de plaats in de wacht slepen. Bij de jongens van 2008 vonden we tussen de 41 lopers onze 5 dikke vrienden terug! En wat hebben ze dat goed gedaan! Senne kon opnieuw een medaille in de wacht slepen en mocht op het 3de schavotje. Super Senne! Tijl en Stef liepen een fantastische race. Proficiat met jullie 8ste en 10de plaats jongens! Ook Simon en Sam liepen een dijk van een wedstrijd en mogen terecht heel fier zijn met die 15de en 25ste plaats! In de laatste jeugdreeks zagen we Jente zijn uiterste best doen. Misschien was dit wel zijn mooiste wedstrijd van het seizoen?

Na de jeugd konden onze cadetten Laura en Tibo aan hun strijd beginnen. Laura heeft deze keer wat meer grinta getoond en een zeer mooie wedstrijd neergezet! Tibo was niet zo tevreden over zijn race. Toch is een 8e plaats in de race, en 3e van zijn geboortejaar, zeker geen slecht resultaat.

Om dit laatste veldloopverslag te beëindigen, nog even een woordje van dank.
Eerst en vooral: dank aan al onze atleten die altijd weer het beste van zichzelf geven!
Aan de ouders en supporters: dank je wel voor de luide aanmoedigen aan al onze atleten!

En last but not least, onze trainers!
Een supergrote DANK U voor jullie enthousiaste inzet zowel op training als tijdens de wedstrijden!


Uitslag dames - Uitslag heren
 

26.01.2020 Vlaams Kampioenschap Indoor alle categorieën

 

Nathalie Van de Vorst springt hoog naar bronzen medaille

 

6 atleten die dit jaar deelnamen aan het KvV AC, dat is er eentje minder dan vorig jaar.

 

Slechts een van hen kwam in actie op een loopnummer, Dries Peeters op de 400m. Na twee rondjes op het ovaal zette hij een tijd van 50”78 op het bord, een nieuw indoor PR hem. Proficiat!

 

De hoofdbrok van de deelnemers kwam in de ring bij het kogelstoten, drie bij de dames en eentje bij de heren. Onze drie dames, Laura en Nele Peeters en Kim Stuer haalden de selectie en allen haalden ze ook nog eens de 3 finalebeurten. Missie geslaagd voor hen, allen in de finale! In de eindafrekening bezetten ze uiteindelijk plaatsen 5, 6 en 7. Laura beet van hen de spits af, met 11.66m. Daarna volgde Kim die  zich tussen de twee zusjes nestelde op plek 6 met 11.34m. Nele eindigde nog eens een trapje lager op plek 7, zij stootte naar 10.75m.

 

Na de vrouwen, kwamen de mannen ook de ring in. Jannick Van Campenhout zorgde met een schot van 14.11m voor een zesde plek en een nieuwe seizoensbeste.

 

Zij die goed geteld hebben, merken dat er nog een AVKA-prestatie ontbreekt in het overzicht , en wat voor een! Nathalie Van De Vorst sprong zich naar de bronzen medaille in het hoogspringen. Ze verbeterde hiermee eveneens haar PR naar 1.71m, sterk werk!

 

Hiermee zit het tweede KvV van deze winter er op, proficiat aan alle AVKA-deelnemers voor de geleverde prestaties en de meegereisde coaches Jo en Dirk om de atleten te begeleiden.


Uitslag
 

19.01.2020 Vlaams Kampioenschap Indoor kadetten-scholieren

Goud en zilver voor Joke en Tibo.

8 atleten hebben zich weten plaatsen voor dit KvV voor cadetten en scholieren te Gent. Nog voor het middaguur zagen we 3 atleten in actie komen op de 60m horden. Als eerste in de startblokken, scholiere Laura Van Den Brande. Zij liep voor het eerst dit seizoen deze afstand en plaatste zich als tweede in haar reeks voor de finale in de namiddag met een tijd van 9”16. Die andere scholier op deze afstand was Niels Scheerder, ook hij plaatste zich voor de finale als tweede uit zijn reeks. Hij deed er 8”80 over en tevens ook een nieuw PR. Tussen deze twee scholieren in liep ook Cadet Yoran Vandekerckhove zijn reeksen op de 60m met hindernissen. Met zijn tijd van 10”38 waren de reeksen ook het eindstation. Na de middagpauze waren het direct de finales op de hordennummers en ook hier liepen Niels en Laura naar dezelfde 5e stek in de uitslag. Niels kon blijkbaar nog wat sneller want hij verwees zijn nog geen 2 uur oude PR al naar de prullenmand. 8”71 is nu de bestwaarde. Laura bleef niet achter en ook zij verbetere haar PR. Met haar 9”04 deed ze ruim beter dan haar 9”13 tijdens dezelfde titelstrijd vorig jaar. Een uurtje later kwam de volgende atleet in actie. Tibo Leboda tekende present op de 400m. Na zijn voortreffelijke PK waar hij iedereen in de vernieling liep was het deelnemersveld iets beter gestoffeerd nu. Als 2e op de inschrijvingslijsten verdedigde hij die plek met glans door zijn PR aan te scherpen met 41 honderdsten tot 54”54. Nadat het gat in de race vroeg was geslagen kwam hij toch nog mooi terug, maar net te laat om de hoofdvogel te schieten. Ietsje na Tibo kwam Isabelle Bruynseels nog in actie op het middenveld. Zij sprong naar 1.53m in het hoogspringen voor meisjes scholieren. Niet veel later opnieuw actie op het middenterrein, ditmaal scholiere Joke Liefooghe die de titel bij het kogelstoten wilde veroveren. Met haar 13.97m voert ze de jaarranglijsten aan, en ging ze dus ook met de titel aan de haal. Dit hoeft nog geen eindstation te zijn deze winter, er is nog steeds marge. Gelijktijdig met het kogelstoten heeft Suus De Maeyer zijn wedstrijd bij de scholieren gelopen over 800m. Hij leek in de eerste deel nog goed mee te schuiven in de eerste van twee reeksen, maar na 600m ging het licht stilaan uit. In 2’12”58 was hij de aankomst gepasseerd, goed voor een SB prestatie. De laatste atleet op het ovaal was Jomme Berben op de 200m bij de scholieren. Na een te trage start was het vooral schade beperken. Dit lukte helaas niet, hij kwam in 24”75 en als laatste over de streep in de 3e reeks, Jomme had stiekem zelf ook iets beter verwacht. Met 2 medailles, een gouden en een zilver, op 8 deelnemers en prestaties voor AVKA kwam dit kampioenschap ten einde. Veel tijd om terug te blikken is er echter niet de kampioenschappen volgen elkaar nu snel op met komend weekend het KvV AC waar er opnieuw wat atleten aan de start zullen komen.


Uitslag
 

19.01.2020 Veldloop in Herentals

Voor de eerste maal stond de veldloop van ACHL op het jeugdprogramma. Een verkenning van het parcours leerde ons dat het niet de makkelijkste cross zou zijn. Verschillende ondergronden, bulten en kuiltjes, maakten het parcours toch zwaarder dan men op het eerste zicht zou zeggen. Een tweede moeilijkheid was het groot aantal deelnemers bij de jeugd! De start deed heel wat atleten de das om.

Een parcours van 800m voor de benjamins. Elise kon zich in de 1ste helft van de 46 lopertjes plaatsen bij de eerstejaars meisjes. De tweedejaars stonden met 41 aan de start. Fenne en Nienke hielden dapper vol en mocht rekenen op luide aanmoedigingen. De tweedejaars jongens stonden met maar liefst 68 atleten te drummen aan de start! Seth, Kyan en Alex werden snel naar de achterste gelederen gedrumd, maar opgeven doen ze niet hoor! Andreas had een goede start en was dadelijk mee met de voorste gelederen! Het resultaat is een heel knappe 7de plaats!

De pupillen kregen 1000m voorgeschoteld. Bij de eerstejaars meisjes was het met 68 een geduw van jewelste! Silke kreeg de volle laag in de openingsspurt! Toch heeft ze zich niet laten doen, en is van een 15de plaats nog naar de 7de gelopen! Een half minuutje later kwam ook Fien over de finish, snel gevolgd door Hannah en Asa en wat later Femke. Bij de tweedejaars kwamen Janne en Lucie aan de start. Janne kon zich nog bij de eerste helft van het pak (56) scharen. 4 jongens van geboortejaar 2010, waaronder 3 AVKA-lopers : Kobe, Stan & Jack. Jack had weer superbenen meegenomen en kon vooraan mee de race maken. Na wat kopwerk moest hij toch zijn meerdere erkennen maar hij mocht toch een mooie zilveren medaille in ontvangst nemen! Super!! Bij de 2de jaars is Milan een vaste waarde in de top 10. Nu ook weer met een knappe 8ste plaats. Amper 2 seconden na de top 10 liep Youssef over de meet. Ook Tyron, Elisah en Daan weerden zich dapper!

Tussen de 53 eerstejaars miniemen meisjes vonden we 4 AVKA atleten: Nina, Ymke, Emma en Annelien gaven 1600m het beste van zichzelf. De eerstejaars jongens waren weer met een mooie delegatie, en deden het zeer goed! Deze start, met “maar” 38 atleten verliep zuiverder en dat gaf een mooi resultaat : van de 5 AVKA atleten eindigden maar liefst 3 jongens in de top 10! Senne vocht een robbertje uit met 2 andere atleten, maar tegen het einde aan had hij er toch genoeg van en liep na een mooie versnelling de laatste 200m solo naar Goud! Proficiat!! Tijl (9de) en Stef (10de) liepen ook een heel knappe wedstrijd! Simon had een super gevoel overgehouden aan zijn wedstrijd en ook Sam kan tevreden terugkijken. Ook luide aanmoedigingen voor Stan (van Dorst) en Lenn in de volgende reeks. Deze laatste liep een mooie wedstrijd en kon zich belonen met een 7de plaats.

Onze 2 cadetten Laura en Jarne kwamen beiden gekwetst over de finish. Laura had tijdens de wedstrijd haar knie geblesseerd, en Jarne kreeg halfweg last van zijn enkels. Jammer, want ze waren beiden heel goed aan hun wedstrijd begonnen en onderweg naar een mooi resultaat.

Volgende week staat de laatste veldloop van dit seizoen op het jeugdprogramma. Zullen we in Bornem de AVKA kleuren nog eens laten schitteren? We gaan ervoor!


Uitslag
 

12.01.2020 PK Veldlopen in Essen

Het PK in Essen was voor sommige van onze jeugdatleten een heel mooi succes, voor andere was het niet hun dag.  We noteren 3 vice-kampioenen, 1 bronzen medaille en nog 2 top-10 plaatsen.

Onze 2de jaars benjamin meisjes en jongens Lilo en Fenne, Kyan, Seth en Alex waren de eersten die voor AVKA aan de start verschenen. We mochten al dadelijk juichen want Lilo mocht na 800m naar het podium om haar zilveren medaille in ontvangst te nemen. Proficiat!!

De pupillen waren weer goed vertegenwoordigd. Zenuwachtig, maar geconcentreerd stonden onze 1ste jaars meisjes Silke, Fien, Asa en Femke klaar om hun race aan te vatten. Silke geraakte bij de openingsspurt ingesloten en kon niet meteen mee met het kopgroepje. Eens los dichtte ze snel de kloof, maar het eerste atleetje nog inhalen ging net niet meer. De zilveren medaille heeft ze dubbel en dik verdiend! Ferm gelopen!
Juno, Fien en Lucie vertegenwoordigden onze club kleuren in de volgende reeks. Bij de eerstejaars jongens supporterden we voor Jack, Stan en Kobe. Jack liep bijna de hele wedstrijd in de lage top 10, maar was daar toch niet heel tevreden over. Een flinke versnelling bracht hem nog naar de bronzen medaille! Wauw Jack! Een valpartij bij de tweedejaars. Milan Janssens kon zich toch goed herstellen en liep zich naar een mooie 8ste plaats. Youssef had zijn dagje niet. Wat ziek zijn en toch nog lopen, karakter! Tyron, Milan de Herdt en Elisah hadden het ook niet makkelijk op het Essense parcours maar hebben toch weer heel dapper hun wedstrijd gelopen.

Ook bij de miniemen wisselende successen. Bij de eerstejaars meisjes deden Annelien en Nele hun best en eindigde Nina net buiten de top 10. Bij de tweedejaars liep Rowen naar de 18e plaats. Een medaille bij de jongens! Senne liep onbelaagd naar de zilveren medaille, achter de ongenaakbare atleet van Duffel die al alles gewonnen heeft dit jaar. We noteren ook de knappe 9e plaats van Stef en de 11e plaats van Tijl. Mooie resultaten voor hen! Tweedejaars Stan Geerinck liep naar de 14e plaats. Voor Stan Van Dorst ging het deze keer wat moeilijk, het was echt niet zijn dag, en Jente  heeft, zoals steeds, zijn uiterste best gedaan!

We hadden 3 cadetten mee. Hoewel eerstejaars en tweedejaars tegelijkertijd lopen, worden er voor het PK aparte klassementen gemaakt per geboortejaar. Bij de dames hoopte Laura op een top 10 maar kon zich toch nog tevreden stellen met 12e plek. Er was knap zilver voor Tibo!  Het leek erop dat hij het podium niet zou halen, maar onder luide aanmoedigingen van onze supportersclub deed hij het toch weer! Jarne had het niet onder de markt in de eerste helft maar van zodra zijn ritme gevonden kon hij toch nog wat atleten oppikken en zich naar een 9de plaats lopen.


Een dikke pluim voor de atleten, ouders en trainers die de verre verplaatsing maakten en de gure wind trotseerden. Op naar de volgende cross in Herentals!


Uitslag
 

05.01.2020 PK Indoor te Gent
 

3 x goud, 6 x zilver, 10 x brons
 

Tijdens het eerste januariweekend van 2020 gingen ook dit jaar weer de provinciale indoorkampioenschappen door. Tijdens deze toch wel lange dag kwamen er 38 atleten in actie die samen 57 prestaties lieten optekenen wat resulteerde in een medailleoogst die afklokte op 19 stuks. Hieronder een overzicht van alle prestaties.

Om 9u30 gingen we van start in Gent en de eerste atlete op het ovaal was Ina Meuris bij de cadetten meisjes. Zij keilde haar kogel naar 9.64m. Wat later kwamen ook nog Ashley Teck en Laura Schillemans bij de cadetten meisjes in actie op het hoogspringen. Voor Laura liep het net iets minder dan ze verwachtte met 1.30m, maar de betere prestaties volgen zeker nog! Ashley sprong dan weer naar een PR van 1.35m.

Iets later gingen dan ook de loopnummers van start. Zeven atleten vonden de weg naar de start van 60m. Eerst was het de beurt aan de meisjes/vrouwen. Lara De Beuckelaer (SCHOL) was de eerste. Ze liep 8”80 over de afstand, goed voor een nieuw PR! Nadien kwamen ook nog Sarah Bruwiere (JUN – 9”07) en Gerda Andries (SEN – 9”23) aan de bak.
Na de meisjes en vrouwen komen dan de jongens/mannen. Vooral kadetten aan de start hier. Corneel De Reys (8”26), Alexandre Vanheel (8”65) en Wannes Verbelen (9”50) liepen allen naar nieuwe persoonlijke besttijden! Milan Broothaers (JUN) kwam tot op 0”02 van zijn PR, maar haalde wel de finale met 7”47. Die moest hij jammer genoeg met een kwetsuur aan zich laten voorbij gaan.

Ondertussen was er opnieuw bedrijvigheid op het middenterrein. 3 kogelmeisjes bij de scholieren. Joke Liefooghe ging met de overwinning aan de haal. Ze stootte 13.91m waarmee ze haar outdoor PR toch al benaderd. Verder ook nog Laura Van Den Brande (herstellende van een kwetsuur) die haar bol 10.57m verder zag landen en tenslotte nog Elyn Van Den Bossche die 8.17m bereikte.

Rond het middaguur kwamen er wat springnummers aan bod waar successen geboekt werden. Bij de scholieren meisjes sprong Isabelle Bruynseels naar 1.56m en een bronzen medaille. Wat later sprong zus Nathalie naar goud met 1.65m bij de juniors vrouwen. Een beetje verder sprong Gerda Andries met haar polsstok naar zilver bij de seniors dames met 2.25m en bij het hinkstapspringen sprong Gorik De Herdt bij de seniors heren naar een kleine 12.12m en eveneens zilveren plak.

Na alle 60m wedstrijden in de ochtend werd in de namiddag ook de rondbaan benut. op de 200m hadden we 8 atleten aan de start netjes verdeeld tussen vrouwen en mannen. De dames mochten ook hier als eerste het ovaal op. Laura Schillemans (CAD) stelde haar PR bij tot 31”03 al hoopte ze stiekem onder de 31” te duiken … bij de scholieren kwamen Lara De Beuckelaer (31”14) en Isabelle Bruynseels (28”41) een tweede keer in actie en ook Sarah Bruwiere maakte hier haar 2e start vandaag. Ze kwam aan na 30”38. Na de dames mochten ook de heren de arena betreden. Bij de cadetten waren Corneel De Reys (27”56) en Alexandre Vanheel (28”92) van de partij en kaapte Jomme Berben (24”22) het brons weg bij de scholieren. Deze drie zetten hier allemaal een PR neer! Bij de seniors tenslotte kwam ook nog Egwin Van Minnebruggen (24”10) op de baanronde in actie.

Tijdens al die 200m wedstrijden was er ook op het middenterrein nog steed bedrijvigheid. Bij de cadetten jongens werd er zowel hoog als ver gesprongen. Tibo Leboda sprong naar het brons in het verspringen met een nieuw PR dat nu 5.29m is en met hem sprong ook Beau Van Den Steen (4.77m) naar een PR. Wannes Verbelen sprong eveneens mee en raakte het zand na 3.74m. Yoran Vandekerkchove sprong net als Tibo naar het brons maar dan in het hoogspringen met een sprong over 1.55m.

Naast springen werd er ook nog met een kogel gestoten. De ring was nu voor de seniors dames waar we 4 deelnemers zagen. Laura Peeters(12.13m) ging met het brons aan de haal, daarna kwamen nog zus Nele (10.97m) achterna gezeten door Kim Stuer (10.66m) en ook nog Nathalie Bruynseels (9.66m).

Rond 15u30 ging de polsstokcompetitie voor de seniors heren van start. Ben Cornelis ging hier over 3.70m. Iets later ging ook het verspringen juniors/seniors mannen van start, Wander Lemmens sprong bij de juniors naar een zilveren 5.24m en Nicolas Annys bij de seniors naar een bronzen 6.64m. Rond dezelfde tijd stootte Jomme Berben ook nog zijn scholierenkogel naar 10.94m.

Tussen de 200m en de 400m kwamen ook de hordenlopers nog in actie. Nathalie Bruynseels (SEN V) liep in haar 60m met hindernissen naar 9”22 en zilver. Cadetten Yoran Vandekerckhove (10”07) en Beau Van Den Steen (9”88) lieten allebei een PR optekenen en Beau liep hiermee naar brons en ook Suus De Maeyer (12”22 - SCHOL J) liep naar een PR.

Op de 400m kwam er een kwartet in actie. Juniore Nathalie Van De Vorst liep naar zilver in 63”77, 1e jaarscadet Tibo Leboda trok het het laken naar zich toe in een sterke 54”95. Bij de seniors liepen ook nog Johan Melotte (54”73) en Dries Peeters (51”30) mee.

Wanneer de kwartmijlers bezig waren, was er natuurlijk ook nog wat te beleven op het middenterrein. Bij het hoogspringen seniors mannen zagen we Nicolas Annys (1.83m) en Ben Cornelis (1.60m) aan het werk en sprong Yentl Blommers 3.62m ver bij de cadetten meisjes.
Jannick Van Campenhout (SEN M) gaf partij in het kogelstoten en keilde zijn kogel bijna naar de zilveren plek, hij kwam met zijn 13.84m 3cm te kort en moest vrede nemen met brons.

De laatste kampproef is traditioneel het verspringen seniors vrouwen en in die wedstrijd sprong Hanne Robbroeckx naar 4.39m.

Rond dezelfde tijd is het dan al even traditioneel de beurt aan de halve fondlopers om de arena te betreden en allen deden ze dat met success. Suus De Maeyer (SCHOL J) liep in zijn 800m naar 2’12”93 en een bronzen plek. Broers Niels en Jelle Vermeulen kwamen beide aan de start van de 1500m bij de seniors. Jelle liep naar zilver in 4’09”89 en Niels finishte wat later in 4’29”40 wat goed is voor een bronzen medaille.

Naast de 19 medailles (3x goud, 6x zilver en 10x brons) zagen we ook leuke prestaties met wel wat PRs bij de cadetten en scholieren. Maar het seizoen is nog jong, de betere prestaties van de oudere atleten moeten dus normaal gezien nog komen. J

Gorik De Herdt


Uitslag
 

29.12.2019 Veldloop te Ertvelde

Uitslag
 

22.12.2019 Veldloop in de Lilse Bergen
 

De laatste veldloop van 2019 was niet de makkelijkste voor onze atleten.  Door de vele regen lag het parcours er zeer modderig en zwaar bij. Dit konden we al vaststellen tijdens de eerste reeks van de benjamin meisjes.  Elise ging in de eerste modderbocht al onderuit, maar gelukkig kon ze zich snel herstellen en liep nog een mooie wedstrijd.  Ook Febe stond haar vrouwtje tussen deze grote groep atleten. Bij de tweedejaars Benjamin jongens hadden we Andreas, Kyan en Seth aan de start.  Andreas kon zich mooi als 9de plaatsen. Door een heel rommelige start bij 1ste jaars pupillen meisjes werd Silke nogal opgehouden, maar heeft heel hard gewerkt om toch weer een top tien plaats binnen te halen, 6de.   Ook Fien, Hannah en Femke hebben hun uiterste best gedaan op dit zwaar terrein. Bij onze tweedejaars pupillen meisjes trotseerden Janne en Lucie de modder dapper. Idem voor de eerstejaars jongens Jack en Stan.  Ook zij vonden het niet makkelijk vandaag. Een 2de top 10 plaats konden we noteren bij de tweedejaars pupillen : Milan Janssens werd knap 8ste !   Milan De Herdt was onze laatste pupil die we heel hard hebben aangemoedigd. Enkel eerstejaars miniemen meisjes in Gierle.  Nina had er een zware dobber aan, maar na een geweldige eindspurt kon ze nog enkele atleten inhalen en zich trots naar een 8ste plaats spurten!  Ymke viel jammer genoeg net naast de top 10.  We zagen dat Jana en Annelien het niet zo makkelijk hadden maar onder de vele aanmoedigen van ouders en trainers hebben ze het flink volgehouden. Bij de eerste reeks van de miniemen jongens konden we even van een hilarisch momentje genieten.  Bijna had de kop de verkeerde afslag genomen in het bos, Senne en zijn makker van Duffel konden even hun lach niet inhouden.  Maar dan ging het weer snel en gingen ze er met 3 snel vandoor.   Een lange tijd liep Senne in 3de positie maar hij hield het hoofd koel; erop en erover en toch nog comfortabel naar zilver! In de volgende reeks werd AVKA vertegenwoordigd door Stan Van Dorst, Stan Geerinck en Lenn.  Stan & Stan eindigden net buiten de top 10. Na de jeugd hadden we onze 2 kadetten Jarne en Tibo die hun beste beentje mochten voorzetten.  Tibo ging heel goed mee met de koplopers, en kon beslag leggen op een mooie 4de plaats. Jarne had het wat lastig in het modderige zand en miste volledig zijn start.  Wel jammer want voor de rest heeft hij wel een heel mooie wedstrijd gelopen! En nu op naar de eerste veldloop van 2020!  Het PK in Essen!!  Veel succes!


Uitslag
 

15.12.2019 PK Indoor jeugd
 

Op het provinciaal kampioenschap in de Sportschuur te Hoboken hebben onze AVKA atleten het beste van zichzelf gegeven.  Het werd een groot succes met 3 provinciale kampioenen, een aantal mooie ereplaatsen en een ware karrevracht aan persoonlijke records.  Hele mooie resultaten waar ze allemaal fier op mogen zijn!

 

Benjamins :

Louise Op de 60m heeft ze haar reeks gewonnen, goed voor een finale plaats.  Met het hoogspringen ging het ook zeer goed; met een evenaring van haar persoonlijk record kaapte ze de bronzen medaille weg!  Goed gedaan! Lilo eindigde eerste in haar reeks in de 60m, en in de finale liep ze een zeer mooie tijd, wat haar de zilveren medaille opleverde!  Een persoonlijk record op het verspringen bracht haar een 2de medaille op: Brons.  Proficiat! Elise heeft 2 mooie persoonlijke records neergezet.  Een geweldige verbetering voor haar op zowel de 60m als in het verspringen! Fenne : Door een technische fout eindigde haar reeks in de 60m spurt zonder resultaat op de klok.  Deze reeks moest opnieuw worden gelopen, maar helaas werd dit niet duidelijk gecommuniceerd en stond Fenne jammer genoeg niet meer aan de start. Maar ze heeft wél haar persoonlijk indoorrecord verbeterd op het verspringen! 

 

Bij onze jongens heeft Andreas een geweldig persoonlijk record op de 60m neergezet!  Dit bracht hem een finale plaats op.  Daarna sprong hij nog naar een persoonlijk indoorrecord bij het hoogspringen. Danil stootte zijn kogel naar een 8ste plaats.   Met het verspringen sprong hij 5 cm verder dan zijn persoonlijk record! Kyan behaalde een mooie 5de plaats in het hoogspringen en zijn kogel stootte hij naar een 7de plaats.

 

Pupillen:

Hannah : Hoogspringen : Met een geweldige sprong over 1m30 werd ze PROVINCIAAL KAMPIOEN!!!  Op het verspringen sprong ze naar een mooie 4de plaats, op slechts 1cm van het podium. Silke had een goede dag en realiseerde nieuwe persoonlijke records op zowel de 60m als in het verspringen. Juno deed het heel goed op de 60m Horden, bij de 60m bleef ze een beetje boven haar record. Ook Janne had een topdag en kon zowel bij de 60m en het verspringen haar resultaat mooi verbeteren. Fien ging voor de springnummers en gaf het beste van zichzelf in het ver- en hoogspringen. Femke had ervoor gekozen om enkel aan het verspringen deel te nemen.

 

Jack houdt wel van een uitdaging.  Nog nooit horden gelopen en er toch voor kiezen op een PK.   Een spoedcursus horden 2 dagen voor de wedstrijd was blijkbaar voldoende om het heel goed te doen. Daarna ging hoogspringen hem goed af en hij beloonde zichzelf met een 6de plaats! Ook Laurent deed mee aan het hoogspringen.  Helaas hier geen recordje voor hem, maar op de 60m had hij dit wel beet! Youssef had een topdagje!  Een persoonlijk record bij het verspringen en een Bronzen medaille op hoogspringen!  Geweldig!!! Milan begon zijn PK perfect! PROVINCIAAL KAMPIOEN KOGELSTOTEN!  8M49!  Dikke proficiat!  Het hoogspringen ging ook best goed, een evenaring van zijn record.

 

Miniemen

 

Bij de meisjes was Emma wat ziekjes de dag begonnen maar met een persoonlijk record op 60m Horden verzekerde ze zich van een finale plaats!  Met de kogel bleef ze wat onder haar record. Rowen stond aan de start van de 60m en de 60m horden.  In deze laatste heeft ze een mooi persoonlijk record neergezet! Ymke  deed mee aan kogelstoten en verspringen.  In het kogelstoten kon ze zich goed verbeteren! Ook voor Jana was er een persoonlijk record in het kogelstoten, en een evenaring in het hoogspringen.

 

Onze miniemen jongens waren met z’n zevenen ook goed in vorm. Simon liep op de 60m horden naar een knappe finaleplaats. En met een prachtsprong van 1m40 bij het hoogspringen behaalde hij de 3de plaats en brons!  Super! Stef heeft de horden aangevallen en kon een mooie tijd laten noteren, idem op de 60m. Met een evenaring van zijn record op de 60m mocht Senne mee naar de finale.  In die finale deed hij nog beter en klokte in 8”73 af als 5de.  In het verspringen had hij ook de goede vibe en deed hij 15cm bij zijn record. Voor Sam was dit PK nog maar zijn tweede atletiekwedstrijd.  Het verspringen ging heel goed en bij zijn eerste sprong ging hij meteen voorbij 4 meter!  Daarna deed hij ook nog mee met hoogspringen en kon ook daar een zeer mooi resultaat neerzetten. Arne was niet tevreden over zijn kogelstoten, maar een 5de plaats scoren als eerstejaarsminiem op het provinciaal kampioenschap is heel knap. Daarna gaf hij nog het beste van zichzelf op de 60m en liep heel wat honderdsten van zijn record af. Stan mocht 2x op het podium!  Hij sprintte naar een zilveren medaille op de 60m horden en zijn laatste sprong van 4m55 bij het verspringen bracht hem brons op!  Proficiat Stan! Lenn kon zich in de 60m horden helaas niet plaatsen voor de finale. Maar het verspringen ging hem mega goed af: 3 mooie sprongen en met 4m58 behaalde hij goud en werd hij PROVINCIAAL KAMPIOEN!!!

 

Proficiat aan iedereen!!!


Uitslag - Foto's
 

30.11.2019 AVKA atleet van het jaar

Beste atleten, joggers, trainers, ouders en sympathisanten,

De clubkampioenen werden op het voorbije jaarfeest gevierd maar dit atletiekjaar was er een atlete die er een fantastisch jaar heeft opzitten. Niemand had dit zien aankomen.

Als bestuur hebben we nu beslist om deze atlete te bekronen met een nieuwe titel.  Als Europees belofte kampioen op de 400 m Horden, diverse selecties op WK niveau en oa. als lid van de Belgische aflossingsploeg van de 4 X 400 m vrouwen, beter gekend als de Cheetahs, geven wij graag voor de 1ste keer deze titel “AVKA atleet van het jaar 2019” aan PAULIEN COUCKUYT.

Paulien, bij deze nogmaals proficiat!

 

24.11.2019 Cross Cup te Roeselare

Elke Godden, opnieuw in goede doen, liep de hele wedstrijd in de top 10, en behaalde de 9e plaats.
 

Uitslag
 

24.11.2019 Veldloop te Kessel

21 zeer gemotiveerde jeugdatleten deden mee aan de mooie veldloop aan het fort van Kessel. Resultaat : 13 top-10 plaatsen waaronder 4 medailles, en 4 4de plaatsen!

3 tweedejaars benjamins kwamen in actie. Bij de meisjes had Fenne een zeer goede start, en deze heeft haar een mooie 11de plaats opgebracht. Kyan en Lasse waren wat te braaf gestart waardoor de top 10 al snel onmogelijk werd. Maar, zoals steeds, bleven ze dapper doorlopen om zo toch wat plaatsen goed te maken.

De pupillen kregen een mooi parcours van 1390m te verwerken. Silke was heel goed mee met het kopgroepje van 3, maar haar verkoudheid nam het over in de laatste 100m, toch knap 4de. Fien en Asa kenden ook een goede start en werden beloond met een 10de en 13de plaats!
Fleur had een zeer mooie verrassing in petto! Bij de tweedejaars pupillen meisjes liep zij een heel sterke wedstrijd! Proficiat met je bronzen medaille Fleur! Onze jongens Kobe en Jack waren hierna aan de beurt. Jack was zijn singlet vergeten, maar dat werd snel opgelost door een zeer goed georganiseerde pitstop van de papa’s. Kyan singlet uit, Jack singlet aan, de nummer opspelden en hopla naar de start! Even later stond Jack in dat geleende singlet met een zilveren medaille op het podium. Waauw! 4 tweedejaars pupillen jongens aan de start, 4 top-10 plaatsen! Youssef heeft eindelijk eens wat meer grinta getoond en voor de 3de maal aan het podium schalde “AVKA” door de luidsprekers! Proficiat Youssef met je knappe zilveren medaille! Bijna hadden we zelfs 2 AVKA atleten op het podium staan, Milan ging ervoor maar die 3de plaats was net niet meer haalbaar en hij moest zich tevreden stellen met de 4de stek. Ook Tyron, 6de en Elisah, 9de deden het echt geweldig!

Miniemen : 1890m. Ymke liep een fantastische race en kon beslag leggen op de 4de plaats. Ook Annelien had de goede benen meegenomen vandaag : 9de! Proficiat dametjes! Een tactische bespreking met de trainers moest onze miniemen jongens naar een goed resultaat loodsen. Maar Senne besloot toch geen afwachtende houding aan te nemen en ging er als een speer vandoor. Na de start hield hij een strak tempo aan en kwam met een grote voorsprong als 1ste over de finish. Knap goud!
Stef had er zijn zinnen op gezet om wederom een sterke race neer te zetten! Heel lang had hij een podiumplaats in het vizier maar deze was net te ver weg. Stef was toch, terecht, heel fier met zijn 4de plaats. Sam liep in het begin ook heel goed mee, maar moest helaas de strijd staken. Sam, we hopen dat het niet al te erg is en je er de volgende keer weer voor kan gaan! Onze tweedejaars miniemen jongens presteerden ook sterk. Lenn en Stan sleepten beiden een top 10 plaats in de wacht : 7de en 9de en Jente was er met zijn 13de plaats niet zo heel ver vanaf.

Goed gelopen atleten!

Verslag - Sonja Derison

Uitslag
 

23.11.2019 Veldloop te Vilvoorde

Uitslag
 

17.11.2019 Veldloop te Duffel

Ditmaal mochten onze atleten lopen in het gezelschap van een mooi herfstzonnetje.  Wat een verschil met de voorbije weken!

Na de G-atleten en de kangoeroes was het de beurt aan de benjamins.  Geen AVKA atleten aan de start bij de eerstejaars meisjes en jongens.

Lilo, Nienke
en Fenne liepen hun 800m onder luide aanmoedigingen van onze supporters.  Vooral Lilo kreeg hiervan een boost!  Na een mooie eindspurt mocht ze de bronzen medaille in ontvangst nemen!  Proficiat!
Onze jongens, Alex, Kyan, Seth en Lasse hadden heel veel pech bij de start.  Het was trekken en duwen, maar ze hebben de moed niet laten zakken en toch nog wel wat atleten kunnen inhalen.  Never give up!

Een hertekend parcours voor de pupillen.  1330m en veel bochtenwerk.  Vooral daar “achterin” .   We hadden gelukkig 2 kadetten paraat die daar het supporters-werk voor zich namen. De eerstejaars meisjes kenden ook een heel rommelige start.  Silke werd hierdoor naar achter geduwd, maar is snel aan een inhaalrace begonnen om zo toch nog een 3de plaats te behalen.  Super!
Asa begon wat twijfelachtig aan haar race maar heeft dat toch weer flink uitgelopen. Onze pupillen jongens waren weer heel goed vertegenwoordigd! 6 eerstejaars : Jack, Stan, Ibe, Laurent, Kobe (Van der Spiegel) en Kobe (Van Leemput) 5 tweedejaars : Milan (Janssens), Youssef, Tyron, Milan (De Herdt) en Daan
Bij de eerstejaars liep Jack op een 5de plaats toen hij aan de AVKA tent passeerde.   Onder het luide geroep van onze supporters liep hij een geweldige eindspurt en kwam als 3de over de eindstreep.  Knap! 
Milan Janssens kon bij de tweedejaars in de top 10 eindigen : 8ste.
We hadden enkel eerstejaars miniemen meisjes bij.  Ondanks een verkoudheid liep Nina naar de 10de plaats.  Ymke viel er net buiten en ook Jana was er niet zo ver af.

Bij de miniemen jongens stond er geen maat op de atleet van de thuis club.  Voor Senne werd het een solo-run naar de zilveren medaille.  Mooi gelopen Senne! 
Stef liep een dijk van een wedstrijd!  Die 6de plaats heeft hij echt dubbel en dik verdiend!  Ook Tijl liep een knappe race en kwam als 10de binnen.  Goed gedaan jongens! Stan kon bij de tweedejaars een 9de plaats in de wacht slepen.  Jasper en Jente maakten het groepje compleet.

Bij de kadetten dames had Laura er echt wel zin in! De eerste helft van de 2860m heeft ze zelfs lang de kop getrokken.  In de tweede helft moest ze toch haar meerdere herkennen in de concurrentes.  Maar wat een knap resultaat!  Proficiat met je 4de plaats!
De kadetten heren liepen 3390m.  Ook hier weer veel trekken en duwen tijdens de start.  Jarne werd hierdoor naar de laatste plaats verbannen.   Maar van zodra hij in zijn ritme kwam, heeft hij toch wat atleten kunnen oppikken.  Helaas net geen top 10 voor hem, maar wel dapper teruggevochten!

Verslag - Sonja Derison


Ilke Vermeulen werd bij de seniors dames 7e. Scholier Dries Crauwels was sterk begonnen, maar moest naar het einde toe wat toegeven en werd 17e. Opnieuw 3 seniors heren aan de start van de lange cross, drie broers zelfs. De familiestrijd werd beslecht in het voordeel van Jelle Vermeulen die 6e werd, Niels Vermeulen 8e en Ben Vermeulen 9e. De masters heren liepen in 1 reeks. Daarin werd Peter Leboda 2e en Geert Groffen 21ste.
 

Uitslag Dames - Uitslag Heren
 

17.11.2019 Indoor te Hoboken

Zondag 17 november namen 10 atleten deel aan de eerste indoormeeting te Hoboken. De vele atleten en hun supporters maakten alvast kennis met de nieuwe manier van starten (geen luid schot meer). Een verademing in deze sportschuur!

 

Bij de benjamins dames traden Louise Schrijvers en Elise Thonon aan. Louise zette alvast een knappe tijd neer tijdens de reeksen van de 60m. Zij behaalde een mooie tweede plaats! Elise nam voor de eerste keer de kogel van 1kg op en overbrugde alvast een afstand van 3m87. Bij de benjamins heren trad Andreas Thonon aan. Hij behaalde een knappe vierde plaats tijdens het kogelstoten met een worp van 6m57. Hannah Cools zette enkele knappe prestaties neer bij de pupillen dames. Als 1ste jaars pupil gooide zij haar kogel het verst. Haar inspanningen op het verspringen werden dan weer beloond met een tweede plaats. Bij de miniemen heren namen Arne Van Bael en Simon Thonon deel. Arne toonde zijn explosiviteit op de 60m en zijn sprongkracht tijdens het hoogspringen. Simon bevestigde op het verspringen met een sprong voorbij de 4m-grens. Op het hoogspringen behaalde hij de derde plaats bij de 1ste jaars miniemen. Bij de miniemen dames namen Rowen Lemmens en Emma Cools deel. Beide dames gingen voluit op hun 60m en toonden mooie sprongen, zowel bij het ver- als het hoogspringen. Ook bij de cadetten heren traden 2 atleten aan: Yoran Vandekerckhove en Wannes Verbelen. Beide heren toonden hun kunnen op de 60m en mochten bij de laatste 8 aantreden tijdens het verspringen.

Verslag - Sandy Van Wabeke

Uitslag
 

16.11.2019 Gouden spike
 

Paulien Couckuyt, Europees belofte kampioen op de 400 m H. is door de KBAB tot Belgische belofte van het jaar verkozen. Proficiat.

 

Link
 

14.11.2019 AVKA start met G-werking

Bekijk het gepubliceerde artikel in de krant.
 

Link
 

11.11.2019 Veldloop te Mechelen

Wat een weer opnieuw!  42 jeugdatleten trotseerden de lage temperatuur, ijskoude wind en striemende regen. Dat alleen al verdient respect. (en ook van hun ouders natuurlijk)

Bij de eerstejaars Benjamins meisjes liepen Elise en Febe hun allereerste echte veldloop. Hebben wij het goed begrepen dat dit naar meer smaakt? 
Lilo, Louise en Fenne liepen in de tweede reeks.  Lilo had er echt veel zin in en liep een geweldige race, die beloond werd met een knappe zilveren medaille!  Proficiat Lilo! Geen eerstejaars Benjamins bij de jongens. Van onze tweedejaars liep Andreas naar een hele mooie 5e plaats.  Kyan, Alex, Seth en Lasse waren onze andere moedige lopers.

De pupillen kregen een afstand van 1185m te verwerken. Bij de meisjes dacht Silke om haar stunt van de vorige cross nog eens over te doen. Dit keer moest ze in de eindfase haar meerdere herkennen in een atlete van Grimbergen. Toch nog blinkend zilver voor Silke. Heel knap gedaan! Verder deden ook Hannah, Fien, Asa en Femke hun uiterste best. Het was geen makkelijke race, maar ze zijn blijven strijden tot op het einde! Idem voor Juno, Fleur en Janne in de reeks van de tweedejaars. In totaal stonden er maar liefst 11 pupillen jongens aan de start! In de eerste reeks moedigden we Jack, opnieuw 6de!, Ibe, Laurent, Stan en Kobe aan. Bij de tweedejaars konden we rekenen op Youssef, Milan Janssens, Tyron, Milan De Herdt, Elisha en Daan.

Na een loop van 1785m kon Nina bij de eerstejaars miniemen beslag leggen op de 9de plaats.  Ymke liep naar de 13de plaats, die top 10 was echt niet ver af. Jana, Annelien, Emma en Elisah vervolledigden deze groep lopers.
Senne had, net zoals zijn zus, een kuitenbijter achter zich. Hij kon hem niet afschudden en werd in de laatste 100m verrast. De teleurstelling was groot, maar even later stond hij weer te blinken met een zilveren medaille om zijn nek. Tijl viel net uit de top 10.  Volgende keer lukt dat wel!  Simon en Stef kwamen snel na elkaar binnen, wat later gevolgd door Sam. Lenn en Jente lieten zien wat ze waard zijn in deze moeilijke weersomstandigheden bij de tweedejaars miniemen.

Ook nu stonden er weer 3 kadetten aan de start. En ja, Laura heeft haar revanche beet. Ze heeft een mooie race gelopen! Tibo kon goed mee met de kopgroep, en heeft, ondanks een schuiver, een knappe 3de plaats gehaald! Jarne volgende wat later en kon tevreden terugblikken op zijn wedstrijd.

Een dikke proficiat aan AL onze atleten! Ook aan alle ouders en supporters een dikke proficiat!  Dank je wel om het slechte weer te trotseren en onze atleten enthousiast aan te moedigen!

Verslag - Sonja Derison


Bij de seniors dames werd Ilke Vermeulen 27ste. Gerda Andries werd bij de masters 50+ 11e. Dries Crauwels behaalde de 35e plek bij de scholieren. Er kwamen deze keer 3 seniors aan de start van de lange cross. Jelle Vermeulen was onze eerst aankomer op de 19e plaats, Jeff De Bondt 22e en Ben Vermeulen 30e. Ook 3 deelnemers op de korte cross. Voor het eerst sinds lang kwam Tim Ongena opnieuw in veldloopcompetitie. Hij werd 26e. Johan Melotte, buiten zijn comfortzone, werd 36e, gevolgd door Gilles Hulstaert met een 38e plaats. De masters 35+ deden het uitstekend, met een overwinning voor Peter Leboda, en een 13e plaats voor Ken Rutgeerts. Bij de masters 50+ nam Luc Van De Vreken de 17e plaats in en Luke Dingemans de 49e plaats.
 

Uitslag
 

10.11.2019 Cross Cup te Mol

In deze traditionele zandcross had Elke Godden een mindere dag. Ze werd 22ste in het totaal, en 14e Belgische.
 

Uitslag
 

03.11.2019 Veldloop te Bonheiden

Op 03 november ging het veldloopseizoen traditioneel weer van start in Bonheiden.  Maar tradities zijn er ook om gebroken te worden. Deze veldloop kon de voorbije jaren steeds rekenen op een vrolijk zonnetje, maar niet op deze zondag. Regen, regen en nog meer regen! Desondanks nam AVKA deel met 30 jeugdatleten en 3 kadetten.

De Benjamins moesten 950m afleggen.  Er waren geen eerstejaars atleetjes aanwezig. Bij de tweedejaars meisjes mochten we voor Louise supporteren. De tweedejaars jongens waren wat beter vertegenwoordigd: Kyan en Daan kwamen zo goed als gelijktijdig over de streep.  Alex, Seth en Lasse volgden wat later.  Deze laatste twee deden dit ook bijna op hetzelfde moment.

De pupillen kregen een vernieuwd parcours van maar liefst 1450m te verwerken. Bij de eerstejaars meisjes stonden Silke, Fien, Asa en Femke aan de start. Na 300m nam Silke de kop van de wedstrijd en liep vervolgens solo naar goud.  Knap gedaan Silke! Fleur en Lucie trotseerden de regen in de reeks van de tweedejaars pupillen. Kobe en Jack vertegenwoordigden onze kleuren bij de eerstejaars pupillen jongens. Jack finishte op een mooie 6de plaats. Onze tweedejaars waren met 4 : een knappe 7de plaats voor Milan Janssens en net een 10de plaats voor Youssef.  Ook Tyron en Milan De Herdt hebben deze langere afstand dapper overbrugd.

1900m was de afstand die onze miniemen moesten afleggen. Met veel moed begonnen onze eerstejaars meisjes aan hun parcours. Nina en Ymke liepen respectievelijk naar een 6de en 7de plaats, gevolgd door Annelien, Elisah, Jana. In de volgende reeks kon Rowen rekenen op onze supporterskreten. Bij de jongens van 2008 liep Senne overtuigend naar de zilveren medaille! Dikke Proficiat! Stef had nog een goede eindspurt in de benen en finishte op een ferme 10de plaats. Arne en Warre vervolledigden dit groepje miniemen. Stan en Jente liepen deze afstand moedig uit bij de miniemen van 2007.

Naast deze 30 jeugdatleten stonden er ook nog 3 eerstejaars kadetten aan de start voor hun allereerste veldloop bij de groteren. Laura was goed vertrokken maar heeft door kniepijn haar race niet kunnen uitlopen. Revanche volgende week? Tibo en Jarne kregen een afstand van 3350m te belopen. Wat hebben ze dat goed gedaan! Tibo liep naar een 5de plaats en ook Jarne had goede benen meegenomen!

Verslag - Sonja Derison


Bij de seniors dames ging Elke Godden gretig van start. Ze liep zeer actief voorin, en slaagde er in om alle tegenstanders uit haar spoor te lopen. Ze kwam dan ook solo aan en vierde haar eerste overwinning van het seizoen. Iets verderop kwam Ilke Vermeulen aan op de 40ste plaats. Gerda Andries werd 8ste master 50+. Niels Scheerder werd bij de scholieren heren 8ste. Bij de Masters 50+ zagen we Walter De Bondt een sterke wedstrijd lopen. Hij werd knap 5e. Luc Van De Vreken werd 15e. In de reeks van de seniors heren kwamen er 2 AVKA-lopers aan de start. Jeff De Bondt werd 14e en Ben Vermeulen 18e. Peter Leboda werd 2e bij de masters 35+.
 

Uitslag
 

27.10.2019 Cross Cup Relays te Berlare

Elke Godden ging in de eerste manche van de Cross Cup op zoek naar de broodnodige punten voor het klassement. In samenwerking met AVT kwam ze uit met een gemengd team. Elke nam de langste afstand voor haar rekening. In de einduitslag werden ze 15e, meteen goed voor de eerste 5 punten.
 

Uitslag
 

 


 

 


 

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2018-2019 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2017-2018 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2016-2017 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2015-2016 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2014-2015 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2013-2014 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2012-2013 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2011-2012 <<<<<<<<<<<<

 <<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2010-2011 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2009-2010 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2008-2009 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2007-2008 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2006-2007 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2005-2006 <<<<<<<<<<<<

<<<<<<<<<<<< naar ARCHIEF 2004-2005 <<<<<<<<<<<<